Πε. Μάι 2nd, 2024

Στη Μύκονο η Δόμνα Μηχαηλιδου με κλιμάκιο της ΝΔ – Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Τη Μύκονο επισκέφτηκε η Δόμνα Μηχαηλίδου στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν κλιμάκια της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η πρ. υφυπουργός  συνοδευόταν από τον εκλογικό περιφερειάρχη της ΝΔ για το Νότιο Αιγαίο, Μάνο Λογοθέτη και τους υποψήφιους  βουλευτές της ΝΔ στις Κυκλάδες Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα. Τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, καλός γνώστης και της κομματικής ανθρωπογεωγραφίας.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στη συνάντηση που είχε η κ. Μηχαηλίδου με τον δήμαρχο κ. Κουκά ο οποίος και της παρουσίασε τα προβλήματα του νησιού αλλά είδε και η ίδια τις προοπτικές που έχει το νησί γι’ ακόμη μία δυνατή καλοκαιρινή σεζόν με τη δημοτική Αρχή να δίνει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να δημιουργεί όλες τις απαιτούμενες συνθήκες. Η κ. Μηχαηλίδου εξέφρασε την ικανοποίηση της και τη στήριξη της ίδιας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στις διαρκείς προσπάθειες του ίδιου του δημάρχου αλλά και του συνόλου των φορέων του νησιού, καθώς δεν είναι τυχαίο το τουριστικό θαύμα της Μυκόνου και η καταξίωσή ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού.

Επισκέφτηκαν την Άνω Μερά, το γραφείο της Κοινότητας και το Μοναστήρι, όπου επίσης είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν στην όμορφη πλατεία και να συναντηθούν με στελέχη του κόμματος, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής.