Πα. Απρ 26th, 2024

Νίκας: Δεν θα υποδείξω υποψήφιο για τον δήμο Καλαμάτας

Ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά το τοπίο για τον δήμο Καλαμάτας, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε ότι δεν θα υποδείξει διάδοχό του αλλά η παράταξή του θα διαχειριστεί το θέμα της υποψηφιότητας για τον δήμο σε πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης, προασπίζοντας την ενότητα της δημοτικής του ομάδας.

Συκεκριμένα ο κ. Νίκας επισήμανε: «Τα ζητήματα της διαδοχής μου θα γίνουν όλα κατά τρόπο που ταιριάζει σε μια παράταξη η οποία διαχειρίστηκε τα θέματα του δήμου για πάρα πολλά χρόνια. Να μην ανησυχείτε γι’ αυτό και όσοι προσπαθούν για το αντίθετο, θα δείτε ότι θα διαψευστούν»

Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι «προφανώς  ο δήμαρχος Καλαμάτας χαίρεται, ενισχύει και τις φιλοδοξίες όσες υπάρχουν και θα βοηθήσει οτιδήποτε γίνει, να γίνει σε πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης και όχι μόνο για το Δήμο Καλαμάτας αλλά και για άλλους δήμους»

Τέλος τόνισε ότι: «Δεν θα επιλέξω και δεν θα υποδείξω, δεν θα το κάνω ποτέ, από σεβασμό στα στελέχη του δήμου, ένα ή περισσότερα που έχουν φιλοδοξία να γίνουν δήμαρχοι Καλαμάτας. Αλίμονό μου»

Στην συνέντευξή του ο κ. Νικας έκανε λόγο και για την δήλωσης της αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάου, η οποία είπε ότο ο κ. Νίκας πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του δημάρχου Καλαμάτας, εφόσον έχει θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε: «Θα παραμένω δήμαρχος Καλαμάτας όσο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου παραμένει στη θέση του και δεν παραιτείται, από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για ανανέωση της θητείας του»