slider

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του Επαρχιακού Δικτύου Λουτρακίου – Περαχώρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες βελτίωσης του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου από το Λουτράκι έως την Περαχώρα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.
Το έργο “Συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου από τη Γέφυρα Διώρυγας Λουτρακίου – Περαχώρα – Πίσια”, προϋπολογισμού 602.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.
Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης  δήλωσε: «Με την υλοποίηση του έργου, αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο της περιοχής, βελτιώνουμε την πρόσβαση και την κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο και μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την άμεση ανταπόκρισή του σε ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των τοπικών αναγκών και για την αμέριστη συνδρομή του στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τον Δήμο μας και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

3 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

6 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

6 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

6 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

7 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

8 ώρες ago