Τρ. Απρ 23rd, 2024

Το τραπέζι των «γαλάζιων» δημάρχων Αττικής με τον Νικήτα Κακλαμάνη στο Γαλάτσι

Αυτοδιοικητική συνάντηση με καλό φαγητό και πολιτική κουβέντα είχαν χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο του Γαλατσίου, ιδιοκτησίας του δημάρχου και προέδρου των ΠΕΔΑ Αττικής Γιώργου Μαρκόπουλου, «γαλάζιοι» δήμαρχοι της Αττικής.

«Επίσημος» προσκεκλημένος ήταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος δεν ξεχνάει ποτέ τις αυτοδιοικητικές του ρίζες ως δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της τότε ΚΕΔΚΕ.

Το μενού είχε καλό ψάρι αλλά και πολλή συζήτηση για τα τεκταινόμενα τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στα της Αυτοδιοίκησης. Οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι έστειλαν έτσι και ένα «μήνυμα» για την προτίμησή τους στην Α’ Αθήνας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν κρύβει ποτέ τις ιδιαίτερες σχέσεις που κρατάει με τους πρώην συναδέλφους και ειδικά με τον Γιώργο Μαρκόπουλο που επίσης δεν έκρυψε πότε την «αδυναμία» του στον αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην δήμαρχο Αθηναίων αφού ήταν επί θητείας του διετέλεσε και Σύμβουλος στον τομέα Καθαριότητας.

Το παρών έδωσαν οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, Δάφνης – Υμηττού Τάσος Μπινίσκος, Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.