Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Γκλέτσος επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Διαγραφή ζητά η ΝΔ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή χυδαία, όπως χαρακτηρίζεται ανάρτηση του μέλους της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα αναφέρει:

“Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα.”

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», βίντεο που ανέβηκε στα social media τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο» ενώ στη συνέχεια το πήρε και το έβαλε δίπλα στο πρόσωπό του για να βγάλει φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία…

Για να δούμε ποιοι

Θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε …

Για να ξέρουμε ντε !».

Η ανάρτηση του Σπύρου Λάμπου:

Κάτω από αυτή την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» ενώ ακολούθησε και προκλητικός διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως θα τηρηθεί… αρχαιότητα!