Πα. Απρ 26th, 2024

Δήμος Κατερίνης: Συνεχίζουν μαζί Κουκοδήμος – Φιλοκώστας

Διαψεύστηκαν τα σενάρια, που διακινούνταν το τελευταίο διάστημα περί “διαζυγίου” του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του Αντιδημάρχου Κώστα Φιλοκώστα. 
Ο κ. Κουκοδήμος ανακοίνωσε με σημερινή δήλωση του την κάθοδο του έμπειρου αυτοδιοικητικού με το συνδυασμό του, ενώ ανάλογη δήλωση έκανε και ο κ. Φιλοκώστας.
Η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου:

Από χθες διακινούνται παραπολιτικά σενάρια που αφορούν τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης Κώστα Φιλοκώστα στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κάνουν λόγο για την μη στήριξή του στη διοίκηση και στο ενδεχόμενο μη υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εκλογές.
Προσωπικά έμαθα να ακολουθώ πάντα το πολιτικό μου ένστικτο και δεν παρασύρομαι από παραπολιτικές παραφιλολογίες και σενάρια που συχνά- πυκνά εμφανίζονται στο διαδίκτυο κυρίως σε περιόδους προεκλογικές.
Όταν όμως αυτά τα σχόλια αφορούν έναν καλό μου συνεργάτη, που νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί την πολιτική του αξιοπρέπεια και εντιμότητα είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ.
Με χαρά λοιπόν ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Κώστα Φιλοκώστα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Καλό αγώνα Κώστα! Δύναμη και υπομονή!

 

Ο Κώστας Φιλοκώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με αφορμή όσα παραπολιτικά δήθεν έγκυρα σχόλια κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι είμαι περήφανος για το έργο της διοίκησής μας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και ακόμη πιο κατηγορηματικά ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ στις προσεχείς εκλογές.
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου φανταζόμουν ότι θα ήταν διαφορετική. Νιώθω όμως την ανάγκη να ξεκαθαρίσω σήμερα την θέση μου για όσα διακινούνται για το πρόσωπό μου και οφείλω να υπερασπιστώ την πολιτική μου πορεία μέχρι σήμερα. Ας γίνουμε χρήσιμοι στον τόπο μας, όχι με παραπολιτικές αηδίες αλλά με τις πράξεις μας. Καλό μας αγώνα!