Πα. Μαρ 29th, 2024

Εκλογές 2023: Όλα τα ονόματα αυτοδιοικητικών που κατεβαίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντική είναι η εκπροσώπηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στο γενικότερο πλαίσιο της Κουμουνδούρου για ανανέωση των προσώπων που απαρτίζουν τις λίστες και ενίσχυσή τους με υποψηφίους που βρίσκονται κοντά στις τοπικές κοινωνίες.

Έτσι ανάμεσα στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές βρίσκονται ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ιον.Νήσων, Σπύρος Γαλιατσάτος ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Κεφαλονιά, στην Α΄ Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Μπελαβίλας, ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου Θεόδοτος Μυλτιάδης που κατεβαίνει στη Β΄Πειραιά, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Μπίρος Στέφανος, αλλά και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ.Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης που θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης. Υποψήφιος στην Ανατολική Αττική θα είναι ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και στον Νομό Κυκλάδων ο πρώην δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός, στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει η πρ.Αντιδήμαρχος Πάρου Μαρία Χαβιώτη.

Στο Ηράκλειο κατεβαίνει ο πρ.δήμαρχος Φαιστού Αρμουτάκης Γιώργος, στη Λάρισα ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιάννης Καρυπίδης, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Παναγιώτης Νταής. Ο υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες διεκδικεί την έδρα της Κορινθίας, ο περιφερειακός σύμβουλος Σάμου Μανώλης Κάρλας θα είναι επίσης υποψήφιος βουλευτής, όπως η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Γιώτα Παππά. Στον νομό Λασιθίου κατεβαίνει η πρ.αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη.

Από το ένθετο e-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά