Πα. Μαρ 29th, 2024

Κασαπίδης: Νέοι υπάλληλοι εντάσσονται στο δυναμικό της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας μετά από 13 χρόνια

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενη κάθε έτος, στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών για υποβολή αιτημάτων πρόσληψης τακτικού προσωπικού, στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμών προσλήψεων (ετών 2020, 2021 και 2022) και αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάρτισης ψηφιακού οργανογράμματος, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για την υποβολή των αιτημάτων και εν τέλει την έγκριση των θέσεων, βρίσκεται πλέον σε θέση, κατόπιν πολλών ετών (άνω της 10ετίας) να προβεί σε πρόσληψη τακτικού προσωπικού, συνολικά και για τα τρία έτη (2020-2021-2022) 48 θέσεων.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες οι ορκωμοσίες 19 νέων υπαλλήλων που εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη.

Ο κ. Κασαπίδης ευχήθηκε καλή δύναμη στους νέους υπαλλήλους οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν τη λειτουργία και την εξυπηρέτηση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Οι νέοι υπάλληλοι είναι επιτυχόντες της Προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ και θα τοποθετηθούν σε διάφορες διευθύνσεις της Περιφέρειας. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας άλλοι 68 επιτυχόντες από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2023.