Πα. Δεκ 1st, 2023

Δήμος Τρικκαίων: Διανομή 8.613 εκπαιδευτικών ΚΙΤ ρομποτικής σε 1.821 σχολικές μονάδες

Σύμβαση μεταξύ Δήμου Τρικκαίων, ΕΕΤΑΑ και COSMOTE για την προμήθεια 8.613 εκπαιδευτικών ΚΙΤ ρομποτικής για 1821 σχολικές μονάδες σε όλους τους δήμους της χώρας θα υπογραφεί τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου στις 17.00 στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

Τα εκπαιδευτικά ΚΙΤ ρομποτικής θα διανεμηθούν σε 1.050 δημοτικά σχολεία και 771 γυμνάσια σε όλους τους Δήμους της χώρας και αποτελούν τμήμα του έργου «Μικρή Επανάσταση στην εκπαίδευση: Αναδεικνύουμε τις ψηφιακές δεξιότητες των Ελλήνων του Αύριο…».
Το συγκεκριμένο έργο, το σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και ειδικότερα από τον Άξονα «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Η δράση σχεδιάστηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της «Επιτροπής 2021» και τελεί υπό την αιγίδα της, ενώ η υλοποίησή της υποστηρίζεται από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  Ζέττα Μακρή, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ  Σπύρος Σπυρίδων και  εκπρόσωπος της COSMOTE.