Πα. Απρ 26th, 2024

Μήνυση κατά του Χριστόδουλου Τοψίδη από γυναίκα τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό – Το χρονικό της υπόθεσης

Μήνυση για σωματικές βλάβες και εξύβριση υπέβαλε την Τετάρτη εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη, η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Η κ.Χατζημιχαήλ, που παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επέστρεψε εκεί για να συνεχίσει σειρά εξετάσεων μια και η κατάσταση της υγείας της συνεχίζει να μην είναι καλή. Επειδή έπρεπε να υποβληθεί μήνυση (είναι αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκλιση) για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, πήγε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και υπέβαλε την μήνυση, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Χρηστάκη.

Αυτόματα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου που έληξε το βράδυ της Τετάρτης και έτσι η Ελληνική Αστυνομία ψάχνει τον κ.Τοψίδη. Μάλιστα δύο αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου αναζητώντας τον προκειμένου να τον συλλάβουν, αλλά αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά, μια και δεν βρισκόταν εκεί. Ίσως να ενημερώθηκε και να κρύβεται.

Το χρονικό της υπόθεσης Χατζημιχαήλ κατά Τοψίδη 

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, μετά από μεταξύ τους επεισόδιο χθες στο ισόγειο του κτηρίου του Επιμελητηρίου της Αλεξανδρούπολης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στο ακίνητο που μίσθωνε τα τελευταία χρόνια η κα Χατζημιχαήλ από το Επιμελητηρίου Έβρου, συναντήθηκαν προκειμένου να του παραδώσει, όπως προβλέπεται, τα κλειδιά του γραφείου, καθώς μεταφέρει την επιχείρηση της σε νέο ακίνητο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι τόνοι ανέβηκαν και σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της κας. Χατζημιχαήλ, ο κ. Τοψίδης έχασε την ψυχραιμία του και χειροδίκησε.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει την κα Χατζημιχαήλ στο νοσοκομείο, καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία.

Παράλληλα ο κ. Τοψίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες της κτηματομεσίτριας, ότι υπέστη ξυλοδαρμό ύστερα από έντονη αντιπαράθεση. Δήλωσε, πως ουδέποτε άσκησε βία στην κα Χατζημιχαήλ και πως η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενδεχομένως από την μεγάλη ένταση που βίωσε.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά της κτηματομεσίτριας σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10:00, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης όπου και κατατέθηκε έγκληση (μήνυση) για “εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών”.

Συνεπώς, η αυτόφωρη διαδικασία βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Προς το παρόν πάντως, εκκρεμούν ακόμα οι επίσημες δηλώσεις του Δικηγόρου, που θα εκπροσωπήσει τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Την Τρίτη, το Επιμελητήριο Έβρου εξέδωσε δελτίο τύπου, που καταφέρονταν σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Τοψίδης καταζητούνταν από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση  αναφέρει: Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα, που στρέφεται εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με δήθεν διαπληκτισμό του με πρώην μισθώτρια ακινήτου του φορέα με την οποία υπάρχει ένδικη αντιπαράθεση με το Επιμελητήριο Έβρου επί χρόνια, τονίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές, συκοφαντικό και εντελώς αναληθές.

Ενημερώνουμε ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και θα επανέλθουμε με νεότερα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής νομικής διαδικασίας.

Πηγή: evros-news.gr