Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου έχουν «παγώσει» το πανελλήνιο, ο οποίος είπε το πρωί της Παρασκευής μιλώντας για το ζήτημα των αμβλώσεων, σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση».
Η Ιερά Σύνοδος και ο πολιτικός κόσμος έδειξαν τα αντανακλαστικά τους, όπου και καταδίκασαν τις δηλώσεις του μητροπολίτη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις. «Οι απαράδεκτες, ανατριχιαστικές και σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου μας προσβάλουν όλ@ς βάναυσα, με πρώτη την εκκλησία, που κατεξοχήν αποδομεί τη βία και κηρύττει την αγάπη. Τα ράσα τελικά δεν κάνουν τον παπά», ανέφερε.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…