Πε. Μαρ 28th, 2024

Μήλος: «Πόλεμος» μεταξύ δημάρχου και προέδρου Κέντρου Υγείας για το διαμέρισμα του γιατρού – Μηνύσεις εκατέρωθεν

Εκατέρωθεν μηνύσεις υποβλήθηκαν μεταξύ του προέδρου του κέντρου Υγείας Μήλου και του δημάρχου του νησιού, μετά από την κίνηση του πρώτου να φτιάξει «διαμέρισμα – ιατρείο» για τον ορθοπεδικό που έφτασε με απόσπαση και δεν είχε κατάλυμα ώστε να διαμείνει.

Ο δήμαρχος της Μήλου Μανώλης Μικέλης έκανε λόγο για προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει εδώ και καιρό για τη στελέχωση του κέντρου υγείας του νησιού. «Είναι αδύνατον ένας δήμος που έχει κάνει μια σειρά κινήσεων να κατηγορείται για το έργο που έχει κάνει για την Υγεία. Το γεγονός ότι ο κ. Μακρής χώρισε το χώρο για να μπορέσει να κοιμηθεί ένας γιατρός είναι τραγικό», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος έκανε λόγο και για προεκλογικές σκοπιμότητες.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Κωνσταντίνος Μακρής, σημείωσε ότι έγινε προσπάθεια να διασφαλιστεί μια στέγη για τον αποσπασμένο γιατρό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν αδιανόητο για εμάς να τον αφήσουμε να μείνει στο αυτοκίνητό του (…) Είναι ανεξήγητο το γιατί μας έκανε μήνυση ο δήμος».