ΝΑΥΠΛΙΟ-Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου,συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, πραγματοποίησε επίσκεψη στα υπό εξέλιξη έργα του Υπουργείου Πολιτισμού, στο Ναύπλιο. Ο κ. Διδασκάλου επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον οποίο οι εργασίες στη στέγη και η συντήρηση των αγιογραφιών προχωρούν, το κτίριο Βίγκα στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες ο εργολάβος, το Τελωνείο για το οποίο η μελέτη του προχωρά και το Μπούρτζι που την Τετάρτη 14 Ιουλίου , πραγματοποιήθηκε ο δοκιμαστικός φωτισμός και άμεσα θα γίνει η οριστική φωταγώγησή του. Οι εργασίες στην καστρονησίδα συνεχίζονται με στόχο να μπορεί να δεχθεί επισκέπτες το Φθινόπωρο. (Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου έβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του από το Ναύπλιο ο κ. Διδασκάλου ερωτώμενος αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στο τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το οποίο είναι το μόνο που τον αφορά, διαψεύδοντας εμμέσως τα σενάρια που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί σε συζητήσεις της Πειραιώς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
* Δημοσιεύτηκε στο ένθετο e-ota της Εφημερίδας Παραπολιτικά
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.
Η 9η Έκθεση Οχημάτων Εποχής στον Δρόμο των Ποιητών.
Ενισχύεται η ανθεκτικότητα του συστήματος ύδρευσης απέναντι σε μελλοντικά ακραία φαινόμενα.
Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026».