Σα. Απρ 20th, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τραπέζι Πατούλη στους «γαλάζιους» βουλευτές της Αττικής (pics)

Του Σωτήρη Πολύζου

Δείπνο είχαν χθές σε γνωστή ταβέρνα της Αθήνας βουλευτές της ΝΔ Αττικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Μετά την σαρωτική του νίκη στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά στην «μάχη» της 26ης Μαΐου.

Βασικό του όπλο για την διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής είναι η απόλυτη συσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το τελευταίο διάστημα, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Πειραιώς με «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς και περιφερειακούς συμβούλους, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιφέρειας και η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος συνάντηση στελεχών της ΝΔ από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, υπό τον Λευτέρη Αυγένακη, παρόντος του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός τόσο σε οργανωτικό όσο και σε προγραμματικό επίπεδο για την «κούρσα» της περιφέρειας.

 

Στο πλαίσιο των κινήσεων συσπείρωσης του «γαλάζιου» στρατοπέδου ο Γιώργος Πατούλης παραθέτει δείπνο στους βουλευτές Αττικής της ΝΔ, όπου έδωσαν το «παρών» βουλευτές της ΝΔ από το λεκανοπέδιο.

Πρώτοι έφτασαν οι Λευτέρης Αυγενάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Μάκης Βορίδης, Βασίλης Κικίλιας , Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Τραγάκης, Νίκος Δένδιας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Κατσαφάδος, Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη, ενώ οι αφίξεις βουλευτών συνεχίζονταν καθ’ όλη την διάρκεια του δείπνου, το «παρών» έδωσε επίσης, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Τραγάκης, ως αρχαιότερος βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος εξήρε το ήθος και την τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία του Γιώργου Πατούλη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι οι βουλευτές θα συστρατευθούν στο «πλευρό» του υποψηφίου περιφερειάρχη και θα πανηγυρίσουν την νίκη της 26ης Μαΐου.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υποψήφιο περιφερειαάρχη, εξέφρασαν ομόφωνα την στήριξή τους στο πρόσωπό του  και δήλωσαν ότι θα σταθούν στο πλευρό του στον δύσκολο αγώνα που έχει να δώσει.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την στήριξη τους, δήλωσε: «Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για την κάθε γειτονιά και τον κάθε πολίτη. Έχω κάνει 44 εκλογές και όλες ήταν νικηφόρες! Ο αγώνας θα είναι συλλογικός και Θα νικήσουμε!»