Σα. Απρ 27th, 2024

Συνάντηση Ψωμιάδη – Μπουτάρη: Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες – Πάμε γι’ άλλα

Συνάντηση, περίπου 20 λεπτών, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τον υποψήφιο για τον δημαρχιακό θώκο Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, όπως δήλωσαν και οι δύο άνδρες, παρά τις βαριές κουβέντες που είχαν ειπωθεί στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο κ. Ψωμιάδης έφερε στον Γιάννη Μπουτάρη ένα κουτί γλυκά.

Εξερχόμενοι, οι δύο άνδρες, έκαναν δηλώσεις, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τονίζει:

“Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ευγενή χειρονομία να ζητήσει συνάντηση ενόψει των εκλογών, γιατί θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος. Έχουμε σαφώς διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, συμφωνήσαμε όμως ότι ο αγώνας για την εκλογή θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Ό,τι έγινε έγινε, ότι ειπώθηκε ειπώθηκε… πάμε για άλλα!

Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, τραβάμε μια γραμμή και έχουμε μπροστά μας τον προεκλογικό αγώνα που θα γίνει σε πολιτισμένο επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Μπουτάρη για τη θερμή υποδοχή και συνεργασία, δηλώνοντας:

“Με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες. Και κατά γενική ομολογία, μπορεί να διαφωνούμε και είναι υγιές αυτό αλλά μας ενώνει η αγάπη αυτής της πόλης”

τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόσθεσε: “Περίμενα να με ρωτήσετε εάν ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας, ζει και βασιλεύει στις καρδιές και τις ψυχές όλων των

Ελλήνων. Απέναντι απο το παράθυρό σας είναι η προτομή του Μ..Αλεξάνδρου”.

“Θυμίζω απλώς ότι το σήμα του food festival είναι η γοργόνα που είναι η αδελφή του Μ. Αλέξανδρου. Η οποία ρωτούσε εάν πέθανε ή ζει. Και όποιος έλεγε, πέθανε πνιγόταν” απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Ψωμιάδης: Εσείς τι είπατε, ζει ή πέθανε;

Μπουτάρης: Εγώ ζει. Άρα δεν πεθαίνω.

Ψωμιάδης: Πολλά χρόνια θα ζήσεις, θα περάσεις τα 100 είπαμε

 

Πηγή: voria.gr