Πα. Μαρ 29th, 2024

Βράβευση του Δήμου Πειραιά στα “Sports Marketing Awards 2022”

Με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία διοργάνωσης εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού (Best Sports Events/ Motorsports) βραβεύθηκε ο Δήμος Πειραιά, στην εκδήλωση επιχειρηματικών βραβείων «Sports Marketing Awards 2022».

Ειδικότερα, ο Δήμος Πειραιά  βραβεύτηκε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ferrari Road Show 2021», η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Πειραιά από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2021», τη γιορτή – θεσμό της πόλης που διεξάγεται κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο.

Η δράση, η οποία  τελούσε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ,  συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πλέον δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας «Passione Rossa».

Στο πλαίσιο αυτό, έφτασαν στον Πειραιά 30 ξεχωριστές Ferrari – μεταξύ των οποίων και ορισμένα σπάνια μοντέλα – οι οποίες φωτογραφήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευσαν στο Πασαλιμάνι, ενώ 30 τυχεροί  είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν ένα από αυτά.

Το χρυσό βραβείο στα «Sports Marketing Awards 2022» απέσπασε το Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Για ακόμα μια φορά ο Δήμος Πειραιά αποσπά τιμητική βράβευση για τις δράσεις εξωστρέφειας που διοργανώνει, γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ξεχωριστά events, τα οποία στρέφουν όλα τα βλέμματα στην πόλη μας! Ένα από αυτά ήταν ασφαλώς το «Ferrari Road Show 2021» στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας»,  όπου για ένα τριήμερο, ο Πειραιάς έγινε πόλος έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και για όλους όσοι ήθελαν να θαυμάσουν τις 30 μοναδικές ferrari. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας απασχολούν όλους, ωστόσο μέσα από τέτοιου είδους μεγάλες διοργανώσεις, στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης μας, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί πλέον σε μεγάλες διοργανώσεις και γίνεται όλο και πιο εξωστρεφής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ανδριάνα Ζαρακέλη και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ξεχωριστής αυτής δράσης».

Η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισµού και Ευρωπαϊκών Προγραµµάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη δήλωσε:

«Οι τριάντα Ιταλίδες «καλλονές» που φιλοξενήσαμε στην πόλη μας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2021», συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν! Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμος Πειραιά βραβεύθηκε στα «Sports Marketing Awards 2022» για το «Ferrari Road Show 2021», αυτή τη μοναδική διοργάνωση, στην οποία χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν τον Πειραιά και θαύμασαν τα λαμπερά αυτοκίνητα. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να διευρύνουμε την προβολή του Πειραιά, τις ομορφιές και τα αξιοθέατά του, σε ένα μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεχίζουμε δυναμικά ως Διεύθυνση Εξωστρέφειας, προκειμένου να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση του Πειραιά ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού»!