Ανατροπή στον δήμο Σύρου: Αλλαγές μετά την απόσυρση του Γιώργου Μαραγκού – Ερωτηματικό η στάση του νυν δημάρχου
Κομβικές αλλαγές αναμένονται στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Μετά την ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Γιώργου Μαραγκού ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον μητροπολιτικό δήμο των Κυκλάδων παρέδωσε την σκυτάλη της δημοτικής του παράταξης στον Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις κάλπες του 2023. Την ίδια στάση για τις επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης αναμένεται να κρατήσει ο νυν δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας, ο οποίος λέγεται ότι δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία. Ανακοινώσεις οσονούπω.
Από το ένθετο e-ota της Εφημερίδας Παραπολιτικά
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Θεσσαλονίκη: Με Αντώνη Ρέμο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους 3 Δεκεμβρίου – Χορηγός η Next Step Media
- Γ. Ζαμπούκης στο e-ota: “Πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα στην ανθεκτικότητα των σύγχρονων πόλεων”
- Κοντογεώργης στο e-ota: «Θα απαιτηθεί ένας κοινός σχεδιασμός, αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις μας»