Κακοκαιρία «Ελπίς»: Τηλεφώνησε στον Δήμο Αμαρουσίου για να πάει εκχιονιστικό και του είπαν… ότι είναι αργία

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με αφορμή τη χιονόπτωση που σημειώθηκε τη Δευτέρα και έχει προκαλέσει προβλήματα σε κατοίκους περιοχών της Αττικής, με άλλους να είναι αποκλεισμένοι και άλλους να μην έχουν ρεύμα.

Ένας κάτοικος στο Μαρούσι, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, κατήγγειλε πως έμεινε πολλές ώρες χωρίς ρεύμα έχοντας μωρό παιδί, ενώ σε επικοινωνία με τον Δήμο Αμαρουσίου για να ανοίξει το δρόμο η απάντηση που πήρε ήταν πως… υπήρχε γενική αργία.

Η καταγγελία
«Μένουμε από την πλευρά της οδού Πεντέλης, στην Ευκαλύπτων, είναι κεντρικό σημείο, τέλος πάντων είμαστε πολύ κεντρικά, τρία λεπτά από την Κηφισίας. Είμαστε χωρίς ρεύμα, εδώ και 19 ώρες, με μωρό 15 μηνών που του φτιάχνουμε γάλα στο γκαζάκι αλλά θα τελειώσει κι αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μας βοηθήσει. Έχω γράψει στο Twitter, έχω κάνει αναρτήσεις στα social media, μίλησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχουν καμία πρόβλεψη. Έκανα άπειρες προσπάθειες για να τους βρω, περίμενα 40 λεπτά μέχρι να πιάσω γραμμή. Μου είπαν πως: για την περιοχή σας κύριέ μου δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη» υποστήριξε, το μεσημέρι της Τρίτης.

Δηλαδή 17 ώρες μετά, είπαν πως δεν έχουν καμία πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

«Δεν μιλάμε για Μαρούσι κανένα στενό, είμαι 3 λεπτά από την Κηφισίας. Ο δρόμος μας δεν είναι καθαρός λόγω του χιονιού, και το τραγελαφικό είναι ότι επικοινωνήσαμε με τον δήμο Αμαρουσίου πάνω στην απόγνωσή μας και τους είπαμε να περάσει ένα εκχιονιστικό να καθαρίσει τους δρόμους και μας είπαν «είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;». Λέω αν είναι δυνατόν, πού ζούμε;».

Ο δημοσιογράφος του ζήτησε να επαναλάβει αυτό που είπε, λέγοντας: «Δηλαδή ζητήσατε ανθρώπινα να έρθει κάποιος να σας καθαρίσει τον δρόμο και πήρατε αυτή την απάντηση;».

«Ακριβώς, μιλήσαμε με κάποιον εργαζόμενο εκεί. Κι αυτός ο άνθρωπος λογικό να είναι δύσκολο να πάει κι αυτός στην δουλειά του, αλλά μου είπε ναι είναι αργία…» απάντησε ο κάτοικος του Αμαρουσίου.