Σε τρία νησιά των Κυκλάδων και σε ένα της Δωδεκανήσου επικεντρώνονται οι προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου από το χιόνι, κυρίως στις ορεινές περιοχές.
Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος «σετέσσερα κυρίως νησιά μας, Ρόδο, Άνδρο, Τήνο και Νάξο, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μεγάλες ποσότητες χιονιού και δουλεύουμε για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές τους».
Ο παγετός, όπως αναφέρει ο περιφερειάρχης, έχει καταστήσει το οδικό δίκτυο επικίνδυνο και εξακολουθεί να ισχύει η σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.