Ειδικότερα, έπειτα από τις δραματικές συνέπειες που υπήρξαν για τους οδηγούς της Αθήνας εξαιτίας της «κακοκαιρίας Ελπίς» και τις τραγικές σκηνές που κατεγράφησαν από το πρωί της Δευτέρας (δείτε εδώ: Κακοκαιρία «Ελπίς» – Αττική οδός: Απίστευτες μαρτυρίες εγκλωβισμένων – Παραμένουν ακίνητα 1.200 αυτοκίνητα – Χάος και σκηνές που σοκάρουν – Οργή στα social media), η Αττική Οδός αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του πρωθυπουργού προκειμένου να ανακουφιστούν όσοι συμπολίτες μας βίωσαν το «Γολγοθά» του εγκλεισμού και αποκλεισμού στο δρόμο εν μέσω χιονιά.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος.
Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.
Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.
Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…
Τα όσα ορίζει η νομοθεσία για υποβάθμιση του περιβάλλοντος εφάρμοσε, χωρίς εκπτώσεις η Περιφέρεια Νοτίου…
Στόχος να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…
Εσπερίδα για την «Βιωσιμότητα και Αειφορία στην Παραγωγή και Μεταποίηση της Επιτραπέζιας Ελιάς και του…