Τρ. Μαρ 19th, 2024

Απίστευτο σκηνικό: Διέκοψαν τον αποχιονισμό λόγω καταγγελίας πολίτη για… διατάραξη κοινής ησυχίας

Τραγελαφικές καταστάσεις στη Φλώρινα που δοκιμάστηκε έντονα από τον μεγάλο σεισμό που χτύπησε την πόλη και την επέλαση του χιονιά.

Σύμφωνα με πηγές του Δήμου Φλώρινας η χθεσινοβραδινή προσπάθεια αποχιόνισης στις κεντρικές οδούς της πόλης διακόπηκε, μετά από καταγγελία πολίτη στην Αστυνομία για “διατάραξη κοινής ησυχίας” στις 00:15′!

Ο αποχιονισμός είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή και οι βραδινές ώρες είναι οι ιδανικότερες για την άρση του χιονιού, καθώς τότε είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα και διευκολύνεται η όλη διαδικασία.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι πολίτες αδυνατούν να κατανοήσουν το κοινό καλό και λειτουργούν με τρόπο τιμωρητικό απέναντι τόσο στον Δήμο Φλώρινας, όσο και στο σύνολο των πολιτών.

Είναι θλιβερό και κατακριτέο το γεγονός της καταγγελίας μίας συντονισμένης προσπάθειας που στόχο έχει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στη διευκόλυνση της καθημερινότητας, σε συνδυασμό μάλιστα με την κρίσιμη κατάσταση που έχει προκύψει λόγω και των σεισμικών δονήσεων.

Ο Δήμος Φλώρινας, σε έκκληση που απεύθυνε ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία όλων σε όλους τους τομείς καθώς όπως τονίζει: “μόνο έτσι, από κοινού, θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται”.