Κακοκαιρία: Ζημιές στην Κάλυμνο – Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο περιφερειάρχης
Να κηρυχθεί το νησί της Καλύμνου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλύμνου, με αίτημά του στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας.
Όπως αναφέρει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο νησί έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.
Οι ζημιές αφορούν το οδικό δίκτυο, το δίκτυο ύδρευσης, γεωργικές καλλιέργειες κ.ά. Ήδη για την αντιμετώπισή τους έχουν δραστηριοποιηθεί, από χθες Κυριακή 9 Ιανουαρίου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλύμνου.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Θεσσαλονίκη: Με Αντώνη Ρέμο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους 3 Δεκεμβρίου – Χορηγός η Next Step Media
- Γ. Ζαμπούκης στο e-ota: “Πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα στην ανθεκτικότητα των σύγχρονων πόλεων”
- Κοντογεώργης στο e-ota: «Θα απαιτηθεί ένας κοινός σχεδιασμός, αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις μας»