Τρ. Απρ 16th, 2024

Συνάντηση Σταυριανουδάκη – Μητσοτάκη: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης  του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Στραυριανουδάκης ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σταυριανουδάκης έχει μακρά αυτοδιοικητική πορεία ως δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού επί 17 συναπτά έτη και ήταν υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθήνων στις εκλογές του 2019.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αναφέρει: 

H χαρά μου είναι μεγάλη πάντα, όταν συναντώ έναν φίλο με τον οποίο μας δένει μακρόχρονη και αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Στη συνάντησή μου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασα την επιθυμία μου να μην είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, (όποτε αυτές και αν γίνουν) για προσωπικούς λόγους. Ο Πρωθυπουργός, αποδεχόμενος την επιθυμία μου, μου ζήτησε να συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτελώ στη θέση που μου εμπιστεύτηκε τον Ιούλιο του 2019, ως Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, έχοντας ακόμα πιο στενή συνεργασία μαζί του.