Σα. Απρ 20th, 2024

To e-ota.gr στη Θεσσαλονίκη για το Συνέδριο της ΚΕΔΕ – Ζωντανές συνεντεύξεις με δημάρχους από όλη τη χώρα

Η δημοσιογραφική ομάδα του parapolitika.gr και του e-ota.gr ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου καλύπτει ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου.

Tα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1» μεταδίδουν τον παλμό από τις συνεδριακές διεργασίες που αφορούν τη μεταρρύθμιση στη λειτουργία του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης με έμφαση στις νέες αρμοδιότητες, την καταστατική θέση των αιρετών, τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, τα νέα αναπτυξιακά «εργαλεία» για τους Δήμους καθώς και ζητήματα που αφορούν την ψηφιακή διακυβέρνηση και τη λειτουργία των «έξυπνων πόλεων», ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν συνδέσεις, ζωντανές εκπομπές και συνεντεύξεις με ατοδιοικητικούς παράγοντες από όλη την επικράτεια από το studio που έχει στηθεί στο περίπτερο του ομίλου των «Παραπολιτικών», στη ΔΕΘ.

Το περίπτερο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έχει γίνει σημείο αναφοράς, καθώς από το πρωί της Πέμπτης υπουργοί δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί περνούν από τον χώρο του ομίλου μας.



Πρόγραμμα ραδιοφώνου

Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 με 12:00 η Χριστίνα Κοραή κι ο Δημήτρης Τάκης μεταδίδουν ζωντανά από την ΚΕΔΕ.

Πέμπτη και Παρασκευή στις 14:00 το Μαγκαζίνο με την Ανδριάνα Ζαρακέλη συνδέεται με Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή στις 15:00 με 16:00 η Χριστίνα Κοραή κι ο Δημήτρης Τάκης μεταδίδουν ζωντανά από την ΚΕΔΕ .

Παρασκευή στις 18:00 με 19:00 ο Κωνσταντίνος Παπαχλιμίντζος μεταδίδει ζωντανά από την ΚΕΔΕ.

Στο σχολιασμό θα βρίσκεται η δημοσιογραφική ομάδα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 συνομιλώντας με κορυφαίους παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας. Όλο το τριήμερο οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του ομίλου μέσων ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναλύουν τις τοποθετήσεις των συνέδρων και τα συμπεράσματα των οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ.