Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr , ένα από τα πρόσωπα που “παίζει” σοβαρά τις τελευταίες ώρες για το χρίσμα της ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης είναι ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης με τον οποίο συναντήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και συζήτησαν λεπτομερώς το ενδεχόμενο να είναι ο “εκλεκτός” της Πειραιώς για τη συμπρωτεύουσα.
Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης φαίνεται να είναι θετικός προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά δεν υπάρχει επίσημη απόφαση ή διάψευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα κ. Καϊτεζίδη είχε ακουστεί έντονα το προηγούμενο διάστημα και είχε “μετρηθεί” και στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Ο ίδιος ωστόσο είχε δηλώσει πρόσφατα πως θα παραμείνει στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη αλλά φαίνεται πως οι πιέσεις και η συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλάζει τα δεδομένα.
Όπως διαρρέεται, μέχρι στιγμή, η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει κατά την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη διπλή γιορτή της 26ης και 28ης Οκτωβρίου.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…