Πα. Απρ 19th, 2024

Το αχτύπητο δίδυμο Δημητριάδης – Ζαχαράκη: Δίνουν λύσεις από την Ιθάκη μέχρι και τον Άη Στράτη

Σε αχτύπητο δίδυμο για την επίλυση των ζητημάτων  των δήμων της επικράτειας εξελίσσονται ο Γρηγόρης Δημητριάδης και η Σοφία Ζαχαράκη.

Η υφυπουργός Τουρισμού, λόγω και του πόστου της άλλωστε, έρχεται συχνά σε επαφή με τους συτοδιοικητικούς παράγοντες των νησιωτικών δήμων, οι οποίοι της μεταφέρουν τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά των πολιτών. Η ίδια βέβαια με τη σειρά της δεν μένει στο να ακούει τις ανησυχίες τους και να γνέφει καταφατικά,  αντίθετα μεταφέρει με τη σειρά της στο γραφείο πρωθυπουργό. Κι εκεί συχνά βρίσκουν λύση, αφού πέφτουν στα κατάλληλα χέρια. Με παρέμβαση του γενικού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη έχουν πάρει τον δρόμο προς την επίλυση σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών αλλά και την καλύτερη λειτουργία των δήμων.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η άμεση αποκατάσταση του λιμανιού των Ψαρών, ο παλιός οικισμός στον Άη Στράτη , η βιβλιοθήκη στην Ίο, η αναστήλωση του Πύργου στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας και εσχάτως η αποκατάσταση το δημοτικού σχολείου Βαθέως στην Ιθάκη που είχε δεχτεί καταστροφές από τον Ιανό.

* Δημοσιεύτηκε στο ένθετο e-ota της Εφημερίδας Παραπολιτικά