Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων ανακοίνωσε την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για τον μήνα Αύγουστο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως είχε προγραμματιστεί συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου, της Πίτσας Παπαδοπούλου και του Στέλιου Διονυσίου, στην παραλία του Γαλατά για τις 6 Αυγούστου.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:
“Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και με μοναδικό – αδιαπραγμάτευτο κριτήριο την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής μας, ανακοινώνει την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο.
Η λήψη της εν λόγω απόφασης έγινε με γνώμονα την ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα σε πανελλήνιο επίπεδο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί κάθε πιθανότητα συγχρωτισμού, που πιθανόν να οδηγούσε σε αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μας.
Κορυφαία προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η προστασία της υγείας και της ζωής κάθε πολίτη.
Παράλληλα συστήνεται στους πολίτες, τους επιχειρηματίες, το προσωπικό των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους επισκέπτες του Δήμου να τηρούν πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.
Συνεχίζουμε να παραμένουμε υγιείς και ασφαλείς, μέχρι να υποχωρήσει οριστικά ο κίνδυνος της Πανδημίας.”
Παραιτήθηκαν 3 Αντιδήμαρχοι: Παναγιωτακοπούλου, Ξύδη, Φραγκιουδάκης. Στη διαγραφή τους προχωρά ο Δήμαρχος.
Η επίσκεψη είχε και «στάση» στα Λαστέικα, όπου έχει διαμορφωθεί και αποδοθεί στους πολίτες ένας…
Ενισχύεται η υδροδότηση της Αμοργού και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 52 ετών από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Στην αντεπίθεση κατά των όσω ακούστηκαν για τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι δήμοι σε όλη…
Την άμεση οικονομική στήριξη της Πολιτείας για την κάλυψη του δυσβάστακτου κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων…