Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Γιάννης Μώραλης για την απώλεια του Βασίλη Τοκάκη: Καλό ταξίδι φίλε, θα είσαι για πάντα στο μυαλό αλλά κυρίως στην καρδιά μας

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης. 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη: «Είναι αυτές οι στιγμές που ενώ έχεις τόσες σκέψεις και μνήμες στο μυαλό σου, ενώ έχεις τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις. Ίσως να μην είναι και αναγκαίο αυτήν τη στιγμή. Καλό ταξίδι φίλε και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι για πάντα στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά μας», αναφέρει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πειραιά.

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη

«Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ένας καλός φίλος, ένας στενός συνεργάτης, μα πάνω από όλα, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και πατέρας. Αξιοπρεπής στη ζωή του, αξιοπρεπής και στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, τους τελευταίους 20 μήνες μετά τη διάγνωση.

Η παρακαταθήκη που αφήνει στην αγαπημένη του Ρίτα και στα δυο του παιδιά, τη Δήμητρα και τον Γιώργο σημαντική. Είμαι βέβαιος ότι είναι περήφανοι.

Είναι αυτές οι στιγμές που ενώ έχεις τόσες σκέψεις και μνήμες στο μυαλό σου, ενώ έχεις τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις.

Ίσως να μην είναι και αναγκαίο αυτήν τη στιγμή. Καλό ταξίδι φίλε και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι για πάντα στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά μας».