Πε. Ιούν 20th, 2024

Συνάντηση του δημάρχου Διονύσου με τον Στέλιο Πέτσα για το «Αντώνης Τρίτσης» και ζητήματα του δήμου

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε τη Δευτέρα  ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανου Κριεμάδη.

Ο κ.Καλαφατέλης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ.Πέτσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού προϋπολογισμού 20,7 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Διονύσου. Έγινε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα απομάκρυνσης κλαδιών και καύσιμης ύλης από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, το οποίο θα συνεχιστεί με ένταση και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μετά τη συνάντηση με τον Αν.Υπουργό Στέλιο Πέτσα δήλωσε:

«Είχα χθες τη χαρά να συναντηθώ με τον συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, τον οποίο ενημέρωσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού προϋπολογισμού 20,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου. Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον κ.Πέτσα για την ουσιαστική συμβολή του αλλά και το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Διονύσου και των συμπολιτών μας. Σε στενή συνεργασία μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, υλοποιούμε σταδιακά τους αναπτυξιακούς στόχους μας».