Ανεξαρτητοποιήθηκε και είναι υποψήφιος δήμαρχος- Αλλάζουν οι ισορροπίες σε δήμο της Αττικής

Αναμενόμενες, αλλά ιδιαίτερα σημαντικές για το αυτοδιοικητικό σκηνικό στον δήμο Ηρακλείου Αττικής, είναι οι ανακοινώσεις του δημοτικού συμβούλου, Νίκου Μπαρμπούνη.

Ο Νίκος Μπαρμπούνης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου της Αττικής στις δημοτικές εκλογές του 2023, ιδρύοντας νέα δημοτική ομάδα. «Ξεκινάμε την προσπάθεια μας από τώρα γιατί έχουμε πολύ δουλειά και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τις προτάσεις μας για το Ηράκλειο, οι οποίες είναι προτάσεις συγκεκριμένες, προτάσεις εφαρμόσιμες με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους», αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Νίκος Μπαρμπούνης ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Ηρακλείου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπαρμπούνης, προέρχεται από τη δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», του νυν δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε προ μηνών.

Ο κ. Μπαρμπούνης, στην ανακοίνωση αποχώρησής του από τη δημοτική παράταξη Μπάμπαλου, είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει πλέον κοινό όραμα με την διοίκηση του δήμου και εν συνεχεία έκανε λόγο για «κουρασμένη» Δημοτική Αρχή που επαναλαμβάνεται και απομακρύνεται από τους πολίτες, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν είναι λίγες οι φορές που έχω διαφωνήσει δημόσια, έχω κάνει προτάσεις και έχω διατυπώσει απόψεις, οι οποίες όχι απλά δεν υιοθετούνται αλλά δεν λαμβάνονται καν υπόψη».

Ο νυν δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νίκου Μπαρμπούνη

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Μπαρμπούνη για τη διεκδίκηση του Δήμου πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή συγκέντρωση μεταξύ φίλων, υποστηρικτών και μελών της νέας αυτής ομάδας, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021. Μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους από όλο το κοινωνικό φάσμα του Δήμου Ηρακλείου, μια ομάδα η οποία μοιράζεται τις ίδιες ηθικές αξίες και κυρίως τη θέληση για προσφορά.

«Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ και μαζί ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια για το Ηράκλειο. Αυτή είναι η προσπάθεια όλων μας, είναι η προσπάθεια της Ομάδας ΜΑΣ», τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης. Θέλοντας να δώσει το στίγμα της νεοσυσταθείσας αυτοδιοικητικής παράταξης επεσήμανε την αντίθεσή του σε αλαζονικές και ασύδοτες συμπεριφορές που ταλανίζουν την πόλη και την κρατούν πίσω.

«Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να κερδίσουμε ψήφους ακολουθώντας τις γνωστές αναχρονιστικές τακτικές ψηφοθηρίας και να πούμε λόγια του αέρα. Ξεκινάμε την προσπάθεια μας από τώρα γιατί έχουμε πολύ δουλειά και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τις προτάσεις μας για το Ηράκλειο, οι οποίες είναι προτάσεις συγκεκριμένες, προτάσεις εφαρμόσιμες με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους. Επιθυμία μας είναι να ακούσουμε όλα τα σχόλια, θετικά και αρνητικά, να συνδιαλεχθούμε με τους συμπολίτες μας και να δεχθούμε στη μεγάλη μας ομάδας όποιον συντάσσεται με τις απόψεις μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι είμαι άνθρωπος των μεγάλων αποστάσεων. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη δημόσια διοίκηση και τις γνώσεις μου αυτές θα τις αξιοποιήσω προς όφελος της πόλης μου και των συνδημοτών μου», δηλώνει ο Νίκος Μπαρμπούνης.