Το έχουμε ξαναπεί, στο σχήμα Πατούλη θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις. Ο λόγος που τρίζουν οι καρέκλες ορισμένων αντιπεριφερειαρχών -κυρίως – είναι ότι ο περιφερειάρχης Αττικής δεν σκοπεύει να συμμαζέψει κι άλλες αβλεψίες από τους στενούς του συνεργάτες, αλλά ούτε και να χρεωθεί τις αστοχίες τους.
Τα καμπανάκια από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη είναι πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις δεν εισακούστηκαν, με τον περιφερειάρχη Αττικής να είναι της άποψης «ο,τι δεν λύνεται, κόβεται».
Πρώτοι είχαμε γράψει ότι ο Γιώργος Πατούλης ξεκίνησε δυναμικά με τη νέα χρονιά έχοντας στο μυαλό του μόνο τη σκληρή δουλειά απ’ όλους χωρίς εξαιρέσεις, φέρνοντας απτά αποτελέσματα.
Θα επανέλθουμε…
* Δημοσιεύτηκε στη στήλη ΕΝ ΔΗΜΩ του ένθετου secret της Εφημερίδας Παραπολιτικά
Η αποκατάσταση της λειτουργίας της «Αναπτυξιακής Εύβοιας» αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνεδρίασης του ΠΕΣΥ…
Ως το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να εκδοθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η πρόσκληση…
Με το συνολικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτούνται τέσσερις δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας…
Την επιλογή της υπερυψωμένης διέλευσης της γραμμής του Προαστιακού μέσα από τον αστικό ιστό, προκειμένου…
Με τους τελικούς, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο του…
Στο τραγούδι ιστορικής μνήμης, «Σώματα της Κοκκινιάς» που είναι αφιερωμένο στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, συμμετέχει…