Πα. Απρ 19th, 2024

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική (Ονόματα)

Σε ρυθμό εκλογών βρίσκεται η Κουμουνδούρου με το επιτελείο του κυβερνώντος κόμματος να βρίσκεται στη φάση επιλογής προσώπων για δήμους και περιφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr στους μεγάλους δήμους της Αττικής η προσοχή είναι στραμμένη στην Αθήνα, καθώς η συζήτηση γύρω από το όνομα του πανεπιστημιακού κ. Μπελαβήλα έκλεισε με δημόσια τοποθέτηση του ιδίου, δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου. Στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα όπως της Ε. Αχτσιόγλου, της Ε. Κουντουρά και του Ν. Ηλιόπουλου.

Στο δήμο Αμαρουσίου υποψήφιος θα είναι ο Γ. Καραμέρος, στην Αγία Παρασκευή ο Γ. Σταθόπουλος, στο Αιγάλεω ο  Δημήτρη Μπίρμπας, στο Βύρωνα ο  Άκης Κατωπόδης, Ζωγράφου  η Τίνα Καφατσάκη, στο Κερατσίνι- Δραπετσώνα ο  Ηλίας Βρεττάκο, στη νέα Ιωνία ο  Ηρακλής Γκότση, στη Νίκαια ο Γιώργος Ιωακειμίδη, στο Πέραμα ο  Γιώργο Λαγουδάκη, στο Χαλάνδρι ο Σίμος Ρούσσος. Αναζητείται υποψήφιος για το δήμο του Πειραιά, όπου τα προηγούμενα χρόνια μόνιμος διεκδικητής της αριστεράς ήταν ο Θ. Δριτσας με το Λιμάνι της Αγωνίας.