Τρ. Απρ 23rd, 2024

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Κωνσταντάτου για τις συμμορίες ανηλίκων στην Αργυρούπολη

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, για τη δράση συμμοριών ανηλίκων στην περιοχή.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος παρέδωσε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το υλικό για τη δράση των συμμοριών που έχει στα χέρια του, ενώ προανήγγειλε πως την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί τον εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει τα ίδια στοιχεία.

Ο υπουργός από την πλευρά του δήλωσε κατηγορηματικά πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, ώστε να παταχθεί ανελέητα η δράση των παραβατικών αυτών ομάδων.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Η δράση των συμμοριών ανηλίκων που απειλούν τα παιδιά μας θα τελειώσει!

Όπως είχα δεσμευτεί μετά το μαχαιρώμα ανηλίκου μαθητή μας από συμμορία ανηλίκων που δρα στις γειτονιές μας από άλλες περιοχές, συναντήθηκα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοιδη και του κατέθεσα όλες τις καταγγελίες και το υλικό που έχω για την δράση συμμοριών στις γειτονιές μας, τα σχολεία και στις πλατείες μας από δεκάδες γονείς και όχι μόνο
Ο Υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ώστε να παταχθεί ανελέητα η δράση των παραβατικών αυτών ομάδων.

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφθώ και τον εισαγγελέα να καταθέσω τα ίδια στοιχεία.
Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ευχαριστώ τον Υπουργό για την άμεση αντίδραση του