Τρ. Μαρ 19th, 2024

Το «ευχαριστώ» του Δήμου Σφακίων στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Συνεχής είναι η προσφορά του εφοπλιστή και ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην ελληνική κοινωνία.

Αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Σφακίων για την προσθήκη μίας αίθουσας στο 6θέσιο δημοτικό σχολείο Βουβά.

Μάλιστα ο Δήμος Σφακίων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την άμεση ανταπόκρισή του και την προσφορά του για την κατασκευή της αίθουσας στο δημοτικό σχολείο Βουβά. 

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Σφακίων:

Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί δημοσίως τον εφοπλιστή,επιχειρηματία και πρόεδρο ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος υστερα απο αιτημα μας και χωρίς δεύτερη σκέψη προσφερθηκε να χορηγήσει εξ ολοκλήρου τη κατασκευή αιθουσας στο 6/ θεσιο δημοτικο σχολείο Βουβά. 

Η παραπάνω αιθουσα 40 τ.μ αποτελούσε για χρόνια αίτημα γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας, και θα φιλοξενεί το τμήμα του ολοημέρου κατά κύριο λόγο αλλά θα αποτελεί κ χώρο διεξαγωγής σχολικών εκδηλώσεων που μέχρι προτεινως πραγματοποιούνταν σε ακατάλληλο από υγειονομικής και παιδαγωγικής πλευράς χώρο. 

Είναι μεγάλη η χαρά μας ,για την πράξη αγάπης  και προσφοράς προς τα παιδιά μας,από το Σφακιανής καταγωγής επιχειρηματία. 

Εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, σε μια εποχή που ο εθελοντισμός κ η προσφορά προς το συνάνθρωπο παίρνουν άλλη αξία. 

Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, γονέων,εκπαιδευτικών και μαθητών μεταφέρω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το πρόσωπό του κ.Μαρινακη και εύχομαι στους μαθητές του σχολείου μας, να απολαύσουν τις διδακτικές ώρες στο καινούριο τους περιβάλλον!

Αφροδίτη Σφηνιά
Αντιδήμαρχος Παιδείας Σφακίων​