Πα. Απρ 26th, 2024

Κοροναϊός: Εξιτήριο πήρε η μητέρα του Ν. Πέππα – Το συγκινητικό μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας εξέφρασε την χαρά του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας της μητέρας του με τον κοροναϊό.

Ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος νόσησε και ο ίδιος, ανακοίνωσε ότι η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι έχοντας νικήσει τη μάχη με την πανδημία, και ευχαρίστησε την ιατρό πνευμονολόγο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον «Ευαγγελισμό» Αναστασία Κοτανίδου για την φροντίδα στον «σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής του».

Ο Νίκος Πέππας ευχαρίστησε επιπλέον για τη στήριξη τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, και τους συναδέλφους του περιφερειακούς συμβούλους.

«Ο κορωνοϊός είναι μία απόλυτα μοναχική νόσος, το βίωσα εγώ πρώτος και στη συνέχεια ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως αυτές τις στιγμές η αλληλεγγύη, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να παραμείνει η κοινωνία μας ενωμένη και να βγει περισσότερο ανθρώπινη από αυτή την περιπέτεια.

Μέχρι να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί σε ικανοποιητικό αριθμό του πληθυσμού, να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Εμείς στην Περιφέρεια Αττικής με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη μας και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη θα πράξουμε ότι είναι απαραίτητο – όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας – προκειμένου να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές και των 66 Δήμων της Αττικής και κάθε φορέα που δίνει μάχη στην υγειονομική κρίση», δήλωσε ο Νίκος Πέππας.