Αναγκαία κρίθηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο Τρικάλων του Θοδωρή Αλέκου, δημάρχου Μετεώρων ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό από το περασμένο Σάββατο.
Η γενική εικόνα του δημάρχου Μετεώρων είναι καλή, ωστόσο καθώς τα συμπτώματα επέμεναν και με μεγαλύτερη ένταση, εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalvoice.gr.
Ο ίδιος αναφέρει σε δήλωσή του:
“Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,
Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Οι εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν ότι για προληπτικούς λόγους θα ήταν καλό να παραμείνω σε νοσηλεία και παρακολούθηση. Αυτή ήταν και η δική μου απόφαση που σας την μεταφέρω χωρίς όμως να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.
Ο ύπουλος και αόρατος ιός που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα μπορεί να είναι παντού. Συνιστώ σε όλους μεγάλη προσοχή ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση μας.
Πάνω απ’ όλα μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και με την βοήθεια τους Θεού όλα θα πάνε καλά”.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.