Πα. Μαρ 29th, 2024

Πειραιάς: Εντυπωσιακό φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων θα στολίσει ο Δήμος (Εικόνες)

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Δήμος Πειραιά, για αυτές τις πολύ διαφορετικές εορτές των Χριστουγέννων.

Το πρωί της Τετάρτης μάλιστα έφθασε στην πόλη το φυσικό έλατο, το οποίο αναμένεται να στολιστεί έμπροσθεν του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, πλημμυρίζοντας με γιορτινή ατμόσφαιρα τα φετινά ιδιαίτερα Χριστούγεννα για τους Πειραιώτες.

Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς, προκείμενου να δώσουν μια πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας σε ολόκληρη την πόλη, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που θα γιορτάσουμε διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας.

Αν κρίνουμε πάντως από το εντυπωσιακό έλατο καταλαβαίνουμε ότι η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη θα επενδύσει σε έναν μοναδικό στολισμό του Μεγάλου Λιμανιού, που θα σκορπίσει αισιοδοξία σε κάθε γωνιά της πόλης στους δύσκολους καιρό της πανδημίας.

Συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκτός από τα χιλιάδες λαμπιόνια θα στολιστεί από εκατοντάδες κορδέλες με ευχές αποτελώντας το «Δέντρο της Ελπίδας» για τους κατοίκους του Πειραιά.


Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό έλατο ύψους 15 μέτρων, το οποίο έλκει την καταγωγή του από το χωριό Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, που παραδοσιακά δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ελάτων.