Τε. Ιούν 19th, 2024

Υποψήφια δήμαρχος Βόλου η Νάνσυ Καπούλα

Με σαφείς αιχμές για την παρούσα Δημοτική Αρχή του Βόλου, παρουσία πλήθους αυτοδιοικητικών στελεχών της Ν.Δ., άλλων πολιτικών χώρων και εκατοντάδων πολιτών, η Νάνσυ Καπούλα, ανακοίνωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, την υποψηφιότητά της για το Δήμο Βόλου.

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, που έσπευσε να επικροτήσει με συνεχή χειροκροτήματα, το μεγάλο βήμα της προέδρου του ΤΕΕ, η κ. Καπούλα δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και σε μια μεστή αλλά και από καρδιάς ομιλία, γεμάτη από πολιτικές αιχμές και αποκαλύψεις για τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έδωσε το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Με εκφράσες ότι «δεν είμαστε περαστικοί, από την πόλη», τονίζοντας ότι δεν την πτοούν ούτε οι φοβέρες, ούτε η λασπολογία, δήλωσε πως αποφάσισε μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα ανακοινώσει στη συνέχεια «να καθαρίσουμε την πολιτική ατμόσφαιρα και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στο Δήμο Βόλου».

Η ίδια, ως άριστη γνώστης της τοπικής πραγματικότητας, λόγω και της θέσης της ως πρόεδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αναφέρθηκε σε έργα και μελέτες που δεν υλοποιήθηκαν στην πόλη, στα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ φανέρωσε τους πυλώνες που θα κινηθεί η πρόταση για την αναπτυξιακή πορεία τόσο του Βόλου, όσο και των υπολοίπων περιοχών του Καλλικρατικού δήμου.

Κλείνοντας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, στέλνοντας το μήνυμα και σε όλους τους πολίτες, «να μπούμε μπροστά για να έχουμε το Βόλο που μας αξίζει».