Πα. Απρ 19th, 2024

Νεύρα στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ο Σταύρος Αρναουτάκης

Έντονη γκρίνια υποβόσκει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Όπως μαθαίνουμε στελέχη και ορισμένοι βουλευτές τηςαξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν πως αν και είναι ο μοναδικός περιφερειάρχης της χώρας που εξελέγη το 2019 με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, “συμπεριφέρεται” ως γαλάζιος αυτοδιοικητικός.

Το κακό κλίμα που τείνει να διαμορφωθεί μεταξύ του Περιφερειάρχη και του ΣΥΡΙΖΑ επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο όταν ο Περιφερειάρχης δηλώνει ότι “τα έργα στη Κρήτη βρίσκονται σε καλό δρόμο”. Όπως όταν έπειτα από συναντήσεις που είχε το υπουργείο υποδομών για τον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού δήλωνε ικανοποιημένος.

Ο Σταύρος Aρναουτάκης φαίνεται να έχει διαμορφώσει ένα καλό δίαυλο επικοινωνίας με τους κορυφαίους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας όπως τον Κώστα Καραμανλή , τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Κώστα Χατζηδάκη. Το αποκορύφωμα της δυσαρέσκειας από πλευράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν μίλησε θετικά για τον Μάκη Βορίδη ύστερα από επίλυση αγροτικών προβλημάτων της Κρήτης.

Πηγή: Secret