Πα. Απρ 19th, 2024

Θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης – Σε καραντίνα και ο περιφερειάρχης

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης.

Θετική στον ιό διαγνώσθηκε και η σύζυγός του και ο ίδιος τόνισε ότι ο Στρατής Κύτελης τον παρότρυνε να προχωρήσει σε τεστ. Κι αυτό γιατί η σύζυγος του κ. Χατζηγιάννη ήταν εμπύρετη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί όλους όσοι ήρθαν σε επαφή να είναι σε εγρήγορση καθώς και σε εφαρμογή των ατομικών μέτρων προστασίας.

Σε καραντίνα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Ο περιφερειαρχης είχε χθες συνεργασία επί ώρα στο γραφείο του στο κτήριο της Περιφέρειας με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένη Χατζηγιάννη

Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε στην ανακοίνωσή του:

Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό. Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατη Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα. Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.