slider

Για απάτη κατηγορείται δημοτικός υπάλληλος – Η ανακοίνωση του δήμου Αμαρουσίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την υπόθεση δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος κατηγορείται για ενέργειες απάτης.

Ο δήμος ανακοινώνει πως αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων.

Επιπλέον, η ανακοίνωση διευκρινίζει πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα.

Με την ευκαιρία ο δήμος Αμαρουσίου τονίζει πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα.

Τελευταία άρθρα

Μια σύγχρονη θεατρική σκηνή γεννιέται στην Πειραιώς

Θα υποστηρίζει τις λειτουργίες του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, την προετοιμασία, παραγωγή και φιλοξενία καλλιτεχνικών δράσεων.

13 λεπτά ago

Οριστική λύση για τις Εργατικές Κατοικίες Παλλήνης

Θετική ανταπόκριση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο αίτημα του Δήμου για άρση άδικων προστίμων.

24 λεπτά ago

Περιφέρεια Αττικής: Δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα 2,97 εκατ. ευρώ στον Άγιο Δημήτριο

Στην υλοποίηση δύο σημαντικών αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, μετά…

58 λεπτά ago

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου

Παρών και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

1 ώρα ago

Ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί σε 2.200 φρεάτια του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου η έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας στο σύνολο των φρεατίων ομβρίων του…

2 ώρες ago

Δυτ. Ελλάδα: 2,37 εκ. ευρώ για την Προσχολική Εκπαίδευση & τα ΚΔΑΠ

Διασφαλίζεται η πρόσβαση οικογενειών της περιοχής σε ποιοτικές δομές φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης.

2 ώρες ago