slider

Για απάτη κατηγορείται δημοτικός υπάλληλος – Η ανακοίνωση του δήμου Αμαρουσίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την υπόθεση δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος κατηγορείται για ενέργειες απάτης.

Ο δήμος ανακοινώνει πως αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων.

Επιπλέον, η ανακοίνωση διευκρινίζει πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα.

Με την ευκαιρία ο δήμος Αμαρουσίου τονίζει πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα.

Τελευταία άρθρα

Παύλος Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1: «Είμαστε στο και 5 στο ζήτημα της λειψυδρίας – Αναγκαίο το λουκέτο στα ΕΛΤΑ»

«Το μείζον δεν είναι οι αυξήσεις, είμαστε στο και 5 στο ζήτημα της λειψυδρίας», τόνισε…

4 λεπτά ago

Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της Β’ Πρόσκλησης της ΕΕΤΑΑ για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η πρόσκληση απευθύνεται σε γονείς που δεν έλαβαν voucher κατά την Α' πρόσκληση και πληρούν…

36 λεπτά ago

Η ΚΕΔΕ καταγγέλλει το αιφνιδιαστικό κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) εκφράζει έντονη αντίθεση στην απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσουν…

38 λεπτά ago

Δήμος Αγίου Νικολάου: Προσλήψεις πέντε ατόμων για τα προγράμματα «Άθληση για Όλους»

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως και τις 6 Νοεμβρίου 2025

58 λεπτά ago

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης στις επετειακές εκδηλώσεις της ΕΥΔΑΠ και στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετείχε στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 100…

2 ώρες ago