Πε. Απρ 25th, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοδιοικητικό γεύμα με θέα τον Παρθενώνα – Ο οικοδεσπότης και τo «μενού»

Στην ταράτσα του νεοκλασικού κτηρίου όπου στεγάζεται το Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, «συνέλαβε» ο φακός του e-ota.gr αυτοδιοικητική μάζωξη, με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη. Εκεί συνέφαγαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας – με τον ίδιο να βρίσκεται συχνά το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο αυτοδιοικητικών τραπεζιών και ζυμώσεων – οι δήμαρχοι Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολοπούλος με τον επιχειρηματία Παύλο Ευμορφίδη και την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Δέσποινα Μεντεσίδου.

Το «μενού» της συζήτησης τους ήταν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η πορεία της οικονομίας που επηρεάζει τις τοπικές κοινωνίες και τους δήμους καθώς και η κυβερνητική στρατηγική γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κτήριο κρύβει πολλά μυστικά. Ένα από αυτά είναι και η ταράτσα του με θέα τον Παρθενώνα. Εκεί, βρίσκεται και το καφέ του Μουσείου μέσα στο οποίο εξελίσσεται και το έργο της Αγγλίδας εικαστικού Navine G. Khan-Dossos με τίτλο Imagine a Palm Tree.