Πα. Μαρ 29th, 2024

Στημένη επίθεση «μπαχαλάκηδων» στον Μπακογιάννη – Πώς το σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων

Σε έναν αισχρό προπηλακισμό με στημένη επίθεση εις βάρος του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, προέβησαν σήμερα αναρχικοί κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στην πλατεία Βάθη και στον Σταθμό Λαρίσης.

Ο κ. Μπακογιάννης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου (γιορτάζει στις 30 Ιουνίου) και στη συνέχεια συζήτησε με κατοίκους και φορείς. Κάποια στιγμή, αναρχικοί που είχαν μάθει για την παρουσία του στην περιοχή κινήθηκαν προς το μέρος του, τον προπηλάκισαν και του πέταξαν καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Για να μην παρεκτραπεί περαιτέρω η κατάσταση, ο δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε να αποχωρήσει από το σημείο, με τους κατοίκους της περιοχής να αποδοκιμάζουν τους αναρχικούς για την επίθεση στον κ. Μπακογιάννη.

Από τη δική του πλευρά, ο δήμαρχος Αθηναίων έστειλε το μήνυμά του μέσω του Facebook όπου και σχολίασε ότι «στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες…».

«Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», κατέληξε ο δήμαρχος Αθηναίων.