Πα. Μαρ 29th, 2024

Καραμανλής και Κράτσα υπέγραψαν σύμβαση για την οδική ασφάλεια στα Ιόνια Νησιά

Προγραμματική σύμβαση έργου για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των Ιονίων Νήσων υπέγραψαν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας «Εγνατία Οδός ΑΕ» Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

Το έργο «Πρόγραμμα Δράσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας σε τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου κυρίως των νήσων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λευκάδας και Ζακύνθου», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών στοχεύει στην  οδική ασφάλεια, η οποία «είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες που έχουμε θέσει στο Υπουργείο μας αλλά και συνολικά στην κυβέρνηση».

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε μετά την συνάντηση ότι:

Η οδική ασφάλεια είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες που έχουμε θέσει στο Υπουργείο μας αλλά και συνολικά στην κυβέρνηση. Γι’αυτό και δουλεύουμε για να κάνουμε ασφαλέστερη την οδήγηση στους ελληνικούς δρόμους, προχωρώντας σε μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό μας δίκτυο, μέσα από το φιλόδοξο Πρόγραμμα Δράσεων Οδικής Ασφάλειας.

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, σήμερα, υπογράψαμε με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο, Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Πρόγραμμα Δράσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας σε τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου κυρίως των νήσων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λευκάδας και Ζακύνθου.