Πα. Μαρ 29th, 2024

Ιδιόχειρο σημείωμα Μπακογιάννη στα δέματα τροφίμων για τους απόρους (εικόνα)

Πάνω από 20.000 πολίτες του δήμου Αθηναίων έλαβαν και θα λάβουν από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την «Αποστολή» πακέτα με διάφορα απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινότητα τους αλλά και γεύματα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες τους για τις μέρες αυτές.

Μάλιστα την Μεγάλη Πέμπτη ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο στις εγκαταστάσεις του δήμου, όπου συγκεντρώνονται τα δέματα και στη συνέχεια παραδίδονται κατ΄ οίκον σε οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Σε κάθε πακέτο τροφίμων και απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης που φθάνει στην πόρτα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη υπάρχει ένα ιδιόχειρο σημαίωμα από τον Κώστα Μπακογιάννη, στο οποίο ο δήμαρχος στέλνει τις ευχές του στους πολίτες, και παράλληλα το μήνυμα ότι σε αυτήν την κρίση κανείς δεν είναι μόνος:

«Σ’ αυτή την κρίση είμαστε όλοι μαζί. Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη. Καλή Ανάσταση», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων.