Με συνολικό ποσό 1.410.500 ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών 244 δήμους για την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων.
Η επιχορήγηση, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού, Θεόδωρου Λιβάνιου, αφορά στην προμήθεια τροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων για αδέσποτα ζώα, καθώς και λοιπές σχετικές δαπάνες.
Οι υπόλοιποι 88 δήμοι, θα χρησιμοποιήσουν ποσό που έχει κατανεμηθεί από πρόσφατη απόφαση επιχορήγησης ορεινών και νησιωτικών δήμων, ανάλογα με το πληθυσμό τους. Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος υπέγραψε απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 300.000 ευρώ στον δήμο Νικολάου Σκουφά, κατόπιν αιτήματός του για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες. Υπεγράφησαν ακόμη αποφάσεις επιχορήγησης για τους Ρομά για τους δήμους Πατρέων, Δυτικής Σάμου, Ανατολικής Σάμου, Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.
Στα εγκαίνια του Κόμβου Καινοτομίας και Προχωρημένης Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας παρέστη ο…
Στα όρια των αντοχών τους φέρνει, τις ήδη «χτυπημένες» από την υποστελέχωση, οργανωμένα ψηφιακά αρχεία…
Το «πράσινο φως» για το επόμενο στάδιο του έργου διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης δίνει το…
Τις δράσεις του για την πρόληψη και την προστασία της δημόσιας υγείας ενισχύει ο δήμος…
Κλειστή για τα αυτοκίνητα παραμένει και σήμερα η οδός Αθηνάς, η οποία στο πλαίσιο των…
Έργο πνοής για την οδική ασφάλεια χαρακτηρίζεται από την Περιφέρεια ΑΜΘ η κατασκευή του νέου…