Με συνολικό ποσό 1.410.500 ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών 244 δήμους για την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων.
Η επιχορήγηση, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού, Θεόδωρου Λιβάνιου, αφορά στην προμήθεια τροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων για αδέσποτα ζώα, καθώς και λοιπές σχετικές δαπάνες.
Οι υπόλοιποι 88 δήμοι, θα χρησιμοποιήσουν ποσό που έχει κατανεμηθεί από πρόσφατη απόφαση επιχορήγησης ορεινών και νησιωτικών δήμων, ανάλογα με το πληθυσμό τους. Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος υπέγραψε απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 300.000 ευρώ στον δήμο Νικολάου Σκουφά, κατόπιν αιτήματός του για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες. Υπεγράφησαν ακόμη αποφάσεις επιχορήγησης για τους Ρομά για τους δήμους Πατρέων, Δυτικής Σάμου, Ανατολικής Σάμου, Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…