Πε. Απρ 25th, 2024

Άγρια δολοφονία στον Διόνυσο – Νεκρός δημοτικός υπάλληλος από πυρά πολίτη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (27/1) στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο, με αποτέλεσμα, να χάσει τη ζωή του ο Προϊστάμενος ύδρευσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπλισμένος άνδρας έφτασε στο αμαξοστάσιο, είχε έντονο διάλογο με το θύμα, τον Προϊστάμενο ύδρευσης και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι σκοτώνοντας τον ακαριαία.Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και λίγο αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε παραπονεθεί, πριν από καιρό για διαρροή που φέρεται να είχε το σπίτι του. Σήμερα το πρωί, ο 77χρονος ζήτησε εξηγήσεις γιατί ανέφερε πως δεν έχει διορθωθεί η διαρροή ύδρευσης και στη συνέχεια τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μαρτυρία εργαζομένου στον Δήμο Διονύσου για τη δολοφονία του συναδέλφου του Προϊστάμενου ύδρευσης, μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου: «Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών… Αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα».

Όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση στον Δήμο με τους εργαζομένους να είναι σοκαρισμένοι.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ιατροδικαστής αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από την άγρια δολοφονία του θύματος. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων, ο Προϊστάμενος ύδρευσης ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και πως «έφυγε» άδικα.Σε ένδειξη πένθους και κατόπιν εντολής του Δημάρχου Διονύσου, ο Δήμος Διονύσου (κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες) θα παραμείνει κλειστός ενώ οι σημαίες των δημοτικών κτιρίων θα κυματίζουν μεσίστιες.