Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Δήμος Αθηναίων: Παρεμβάσεις καθαριότητας-αποκατάστασης στο Γουδή

Συνεχίζοντας τις καθημερινές, στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία της πόλης που αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες, ο Δήμος Αθηναίων έκανε σήμερα συνδυασμένες δράσεις καθαριότητας – αποκατάστασης στην Πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδή.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που εξελίσσεται παράλληλα με τις καθημερινές υποχρεώσεις του Δήμου και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες από τις αρμόδιες Διευθύνσεις (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός κ.α.).

Σήμερα στην Πλατεία του Αγίου Θωμά συνεργεία ειδικών εργασιών έβαψαν τα παγκάκια και της πλατείας, επιδιόρθωσαν τα χαλασμένα καλαθάκια απορριμμάτων και τοποθέτησαν νέα, όπου χρειαζόταν. Έβαψαν τα παρτέρια και καθάρισαν από τα γκράφιτι το συντριβάνι της πλατείας και άλλες επιφάνειες. Παράλληλα, ο χώρος καθαρίστηκε και πλύθηκε με ειδικά μηχανήματα ώστε να παραδοθεί καθαρός και περιποιημένος στους δημότες.

«Ναι, η καθαριότητα είναι αυτονόητη. Το ίδιο και η καθημερινή παρουσία του Δήμου σε όλη την πόλη. Δεν ήταν πάντα. Στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδή και σε όλες τις πλατείες, το αυτονόητο έγινε καθημερινότητά μας. Πλύσιμο, σβήσιμο γκράφιτι, επισκευές στα παγκάκια και φροντίδα όλου του χώρου. Τα απλά αλλά τόσο σημαντικά» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.