Πα. Απρ 19th, 2024

Μώραλης: Σημαντική η συμβολή του Πειραϊκού Συνδέσμου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην εορταστική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου, που δόθηκε για τα 125 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του Πειραϊκού Συνδέσμου, στο πνευματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης, στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Πειραϊκός Σύνδεσμος είναι ο αρχαιότερος σύνδεσμος της πόλης, με μεγάλη προσφορά διαχρονικά στον πολιτισμό, στις τέχνες και στον αθλητισμό.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι παρά τα προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν στην πορεία των ετών, η ποιότητα, το κύρος και η σοβαρότητα του Πειραϊκού Συνδέσμου είναι ένα χαρακτηριστικό της πόλης και καθορίζει την πορεία της, όχι μόνο στα θεατρικά δρώμενα, αλλά και στη μουσική και στον αθλητισμό παλαιότερα.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Πειραϊκού Συνδέσμου με τα λίγα μέσα που διαθέτει, με την παρουσία του και με τη συνδρομή του.

Τέλος, συνεχάρη την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους συντελεστές για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Από τον Δήμο Πειραιά στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου, Δημοτικής Κατάστασης και των Κ.Ε.Π. κ. Αλέξανδρος Καμαράτος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Κυριακή Μπουρδάκου και κ. Αντώνης Μόραντζης και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Αγγελιδάκης.